Pari jälkisanaa vielä jussista. Reissu itsessään oli onnistunut, seura mainiota ja puitteet hyvät. Kelit suosivat ja mahtavaa että koirillekin oli oma uimapaikkansa. Rokuanhovissa viihtyivät koiratkin eikä irtaimistoa tullut tuhottua :)

Siiri aloitti siis viralliset kisansa juhannusaattona ruotsalaistuomarin radalla. Rata oli helppo joskin tämä swedu oli tiputellut joka radalle kaikki Siirille vaikeat esteet; keinu, rengas ja pituus ja sunnuntain aamuradalla oli pussikin. Aaton rata meni sujuvasti ja virheettömästi, melkein sain vedätettyä vielä ihanneaikaankin mutta meni kuitenkin runsaan sekunnin yli. Sijoitus oli huima toinen isossa maxiryhmässä. Aika lähellä oli Hemmon maljan saanti !! Siirin toinen rata lauantaina oli hirveetä haahuuilua, neiti meni nokka pystyssä hajujen perässä ja välillä piti tutkia esteiden numerolappuja, näissä kohdissa tuli kieltoja kun kerkes menee suoritettavan esteen yli eikä keskittynyt mun ohjeisiin.. 10 ja yliaikaa rutkasti.. Sunnuntaina oli taas vähän keskittyneempi ja rata meni sujuvasti, itse mokasin renkaalla kun vedin käteni just ennen hyppyä alas ja Siiri seuras mun kättä.. renkaan jälkeen keppien aloituskaan ei ollut ihan puhdas. Tältä radalta 5 renkaalta ja yliaikaa runsas sekka. Olen tosi tyytyväinen Siiriin, vauhtia toki täytyy tulla lisää mutta tästä on ihan hyvä aloittaa :)

Elsa starttasi kolmella radalla, yhdella agiradalla ja kahdella hyppiksellä. Hmmmm, ne varaslähdöt on aika jäätäviä, Elsa päästelee höyryjä siinä alussa ja kun "pienen" haukkumisen ja spurttaamisen jälkeen koira kykenee ottamaan ohjausta vastaan niin homma menee jo ihan kivasti. Toi alkuräjähdys on vaan aika rasittavaa... No, mä olen ajatellut kyllä kanavoida tuon elikon energian vastaisuudessa johonkin muuhun lajiin mutta otetaan osaa näihin kesän "karnevaalikisohin" (jussi & klag) varmaan vastaisuudessakin ihan sen takia että seurakavereilla on hauskaa ;) Niin siis tulihan sieltä viimeseltä radalta tuloskin, 15 ja yliaikaa 0,20. Pari rimaa tippui ja kielto tuli alussa toisella esteellä jossa vietettiin runsaasti aikaa "keskustellen" että kumpi määrää mihin suuntaan lähdetään, hehheh !

Varattiin ensi juhannukseksi jo huone/mökki !! Voi olla että minun osalta reissu jää väliin, nimittäin ensi kesänä Pelholassa pyörii toivon mukaan Elsan G-pennut ja voi olla että siihen samaan syssyyn syntyy myös Siirin pentuliinit, hurjaa :))

Klagin ilmot lähti, Siiri starttaa a + b + d kisaan ja Elsa a + c + d + e kisaan. Ja huomenna pitäs jaksaa mennä Rauman epiksiin treenaan, nähdään sano Susann.