Terveiset täältä Rokualta! Otin oman läppärin mukaan joten pistetään tuloksia tänne sitte juu... Paikka on kiva ja fiilis hyvä. Palaillaan astialle myöhemmin.

Kaitsu

Kas niin rakkaat agi-ystavät, jotka luette nyt tätä kisaraporttia täältä Rokuan erämaamaisemista. Ensimmäinen kisapäivä on takana ja olemme (lukekaa Susann ja Kaitsu) ovat tehneet todellisen avauksen, nämä molemmat koirakot tekivät todella hienot radat ja saivat molemmat hienot palkintopallisijoitukeset. Maxi 1. Susann ja Siiri röyhtäillen tekivät Susannin mukaan Satakunnan hitaimmalla Howilla loistavan radan ja ottivat toisen sijoituksen.

Kaitsu ja Jalla (Paltamon oma poika) näyttivät, että myöskin etelänpoika kulkee pohjoisessa, tulos 3. sija maxi 2. luokassa, lievällä yliajalla, (HUlläOM! Swedu tuomari) mutta loistavalla ohjauksella ja kannustuksella todella näyttävä rata!

Sitten mennäänkin ns. mini/medi osastoon, joka esitti jälleen sarjassaan erikoisimmat hylyt aivan loistavan esityksen, koira puhdas ja loistava rata, mutta  kun se ohjaava osapuoli jostain kumman syystä oli saanut käsityksen, että agilityssä myös ohjaaja suorittaa ensimmäisen esteen jonka jälkeen rata suoritetaan loistavasti läpi. Mikä hieman hämmentää on, että ohjaajalla itsellään ei ole minkäänlaista mielikuvaa tehdystä radasta, toki ollaanhan täällä juhannuksen vietossa, joten tämä sallittakoon ja hauskaa oli!

Mediluokan ensimmäisen startin tehnyt Taika alllekirjoittaneen artiikelin kanssa teki odotetun lositavan hylyn, ohjaaja kun osittain unohti ohjata koiraansa, mutta vauhti oli kohdallaan ja kontrolli kun saadaan kohdalleen tulosta syntyy.

Huomenna jatketaan innokkain mielin ja tavoite on vähintään yhtämonta sijoitusta HARJA:lle.

Näitä piirteli "kouluttajanne" ja tästä jatkaa muut kommentaatorit.

Pasi

Nyt puikoissa hoffien ohjaaja..
Siiri tosiaan aloitti tänään agiuransa ja oikeestaan ei mitään kommentoitavaa, loistavasti otti kontaktit ja kepeille meno oli hyvä ja tiedossa ollut hitaanlaiseisuus näkyi lopputuloksessa.. yliaikaa 1,33. No puhtaita ratoja maxeissa ei tehty kuin kaksi ja me yliaikaiset sijoituimmet siis toiseksi, LOISTAVAA !!

Elsa runsaan puolen vuoden kisatauon jälkeen starttasi viimeisempien joukossa. Treeneissä koiruli menee tosi hallitusti ja siististi mutta kisatilanne on kisatilanne.. Pieni "hallittu" varastaminen alussa ja eka rima tippui, alkusuora sujui loistavasti ja sitten a:an jälkeen olin myöhässä ohjaamassa koiraa seuraavalle esteelle joka oli aita ja ellu kerkes puomille joka oli väärään suuntaan kääntyneelle koiralle loogisempi vaihtoehto.. vauhtia oli  ja rata oli suht kontrolloitu, jee ! Ihan tyytyväinen olin vaikka tulos hyl. Huomiseen :)

Susann

Moi. Ohjasin tänään taas yllättäen lapinporokoiraa, kun ei bortsua kas käytössäin ollut. Noh, kaikki meni yllättävän hyvin, ottaen huomioon että riuhtaisin nukkuvan porokoiran häkistään, tarjosin nakkia ja patukkaa, ei mitään kipinää, meinasin masentua. Okei, hyppäsin startille ja terävällä ja kannustavalla äänellä sain Jallan mukavaan vauhtiin. Ei tehty virheitä mutta n.4sekuntia ihanteestä jäätiin. Sou not sano Matti Nykänen, aiotaan kakkosissa viihtyä ehkä vuosi jopa toinenkin, tää on niin mukavata! Huomenna taas kohjataan, jahka ollaan käyty maittavalla aamiaisella. Rapsaa taas huomenissa! Palkintokin saatin, se on ihan mahtavata!

Kaitsu