Moor täältä hotellihuoneesta. Tanssit on notkeessa rytkeessä ja väki juopuu kovaa vauhtia. Kävin juuri oman makkarapaketin kanssa baaritiskillä ja pyysin baarimikkoa lämmittämään 4 kpl mikromakkaraa, ala 5 minuuttia, ku hiukoo niin vietävästi. Namia on ja punaviini maistuu! "Kohta" maate ja huomenna (tänään) kohti uusia kujeita. Kaikkien Harja-agi-hörhöhen soisi olevan täälä!

klo 0:51, Rokua, sviitti 103, Kaitsu

Jahas,  kello on 12 ja Siirin toinen startti takana.. Neiti lähti pariin otteeseen haahuilemaan radalla, renkaan numerolappu oli tosi kiinnostava siintä kielto ja toisen aidan kerkes jossain vaiheessa ohittaan kun rupesi nuuskimaan ilmaa kun sai vissiin jonkun hyvän hajun nokkaansa. Kontaktit meni kivasti ja kepitkin, virheitä siis 10 + yliaikaa tuli noista ylimääräisistä haahuiluista 15,55. Yht 25,55 ja sijoitus 13.  Vähän harmittaa kun hurrilan väki kertoi viime juhannuksena täällä olleen paistettuja muikkuja ja lettuja.... Nälkä olis. Nyt illan hyppyrataa odottelemaan Elsan kanssa.
Suskiii

Tuli hiki, tuli hylky ja väsy olo. Ohjaaja ilman opaskoiraa hukkasi radan koordinaatit ja koiransa useampaakin otteeseen, mutta hauskaa oli! Radat ovat haastavia, eivätkä missään nimessä suoraviivaisia ja helppoja puhumattakaan, että radan pohja on nyt "riittävän" pehmeä. Ylpeä olen Taikan halusta mennä este kuin este ja vauhdista, 3-4 vuotta ja tehdään varmasti tuloksia, lisäksi kun ohjaaja saa 10 kg painosta pois ja peruskunnon kohdalleen, että voi keskittyä ohjaamiseen eikä siihen, että selviää koiransa mukana maaliin edes samalla minuuttiluvulla. Nyt jännitetään illan hyppyrataa ja Pinjan ja Lenan ekaa starttia tälle päivälle. Lisää raportointia illan kuluessa. Onnea Jalla & Kaitsu, loistavasta showsta ja 2. sijasta, eikun paranee, but I`ll be back!

Koiransa radalla kadottanut ohjaaja.   

Moro! Aamu oli tosi ankea, eikä herätysmatti meinannut millään tulla. Aamiaisella söin nakkeja ja munakasta sekä silliä, ja kas, olo keveni kummasti ja piristyin, olin siis jälleen valmis. Aamun rata oli aika kiva, pari koukkua ja perusjuttuja. Kepeillä tein virheen, toisinsanoen ohjasin Jallaa niinkuin Jallaa ei tule ohjata kepeille, tuliko selväksi!? =) Toiseksi tultiin ja nokat on kohti iltakisaa!

12:41 Kaitsu