Neljän startin viikonloppu on nyt takana. Pippa jaksoi hienosti, ja teki  kaiken omaan kiihkeään tyyliinsä :oD Nollia ei tehty, mut kisat oli loistavat ;oD Viime vuonna tehtiin neljä hyllyä, ja nyt nassi kiiti jokaselta radalta tuloksen!! Ei vois olla innokkaampaa ja kivempaa kisakaveria ku Pippa :oD

Lauantaina  saatiin hyppäriltä 5, kun yks okserin rima tippui. Rata oli Mia Laamasen käsialaa ja sen tuomaroi Michel Liekens. Anne Saviojan agiradalta  myös 5, pituuden viimmänen meni kumoon.

Sunnuntain hyppäriltä (tuomari MM-tuomari Liekens) kaks rimaa alas eli 10, ja agiradalta (Savioja) yks kielto ikävän kepeillemenon takia, siis 5.

Sijoitukset tais kaikki olla kymmenen joukossa, pienin koiramäärä kai 30. Pipalla oli ihan ok aikoja, vaikka tuli tehtyä turhan epätaloudellisia kaarteita. Ja eräälläkin radalla tais koirakon heikompi lenkki olla kolme kertaa eri puolella estettä ku mitä tarkoin suunnitteli, kiirettä siis piti radalla :o) Katselin kolmosia hetken aikaa, ja totesin, että en olis kypsä sinne. Siispä suunnitelmissa on vitostella tää kesä kakkosissa ja kerätä itseluottamusta :o)
Maria