Perjantaina Pippa salakavalasti näytteli rauhallista, makasi häkissä ja katseli maailman menoa. Välistä se kävi uimassa ja leikkimässä yhden aussiepojan kanssa. Mää hölmö luulin sen olevan kohtuu rauhallinen, mut meninpä lankaan. Kun mentiin lähtöalueelle, alkoi ankara haukkuminen. Se onneks lakkasi, mutta en saanut Pippaa istumaan. Todella monen käskyn jälkeen se istui, tosin väärään suuntaan, mutta istui kuitenkin. Mun ohjaus oli onnetonta suurimman osan radasta, olin myöhässä, väärässä paikassa ja unohtelin radan ja antaa käskyjä. Sama meno jatkui toisessa kisassa eli hyppärillä. Ei siis ihme, että lauantain saldo oli tuplahylly! Ekat radat oli mun mielestä tosi vaikeita nopean koiran kanssa, ne tuomaroi Salme Mujunen.

Yövyttiin tuolla kisaalueella, siis Tuorlan majatalon yhdessä soluhuoneessa. Yö jäi lyhyeksi, kun naapurihuoneissa oli haukkuherkkiä koiria, jotka illalla ja aamulla pitivät ääntä. Pippa leikki tosi paljon Dante-aussien kanssa ja ui komeita matkoja. Se Tuulan ja mun suureks ihmeeks jopa taisi nukkua häkissään. Ja nyt se ei ollut näyttelyä, vaan oikeaa rauhallisuutta, ehkä Pipasta tulee vielä joskus kunnon koira :o)

Lauantain radat oli Leena Rantamäki-Lahtisen käsialaa, ja nää näytti jo paljon mahdollisemmilta suorittaa, ei lainkaan mahdottomia kumpikaan rata. Perjantain tavoite oli suorittaa sutjakkaita ratoja, nyt realismia kehiin ja tavoitteeksi tuli lähdössä istuminen ja että muistaisin radan ja käskyttää. Pip istui hienosti startin!! Se kuunteli hyvin, sen vauhti oli väsyn takia ehkä hiukkasen rauhallisempi, joten oma itseluottamuskin parani. Meen yhteistyö pelas, jälleen tehtiin epätaloudellisia kaarteita, mutta ei tullut kieltoja eikä vääriä esteitä eli kolmoskisasta tulos nolla :o) Aika oli 7,41 alle ihanteen ja sijoitus 6./42. Toinen rata oli aika samantapainen, taas kaarreltiin ja kerran Pip meinas lähteä putkelle aidan sijasta, sain kutsuttua sen ja hyppäsi aidan. Luulin tuosta tulleen kiellon, mutta ei tullut tuomiota kiertelyistä. Kontaktit ois saaneet olla rauhallisemmat kummallakin radalla! Toiseksi viimeisen aidan rima oikein kolahti, kun juostiin loppusuoraa, melkein ku ois rimasta ponnistanut. Luulin tippuneen, mutta kuuluttaja sanoi sen heiluvan ja se pysyi kannattimillaan. Tästä kisasta myös nolla!! :o) Nyt aika oli -9,62 ja sija 3/34. En olis uskonut, että tänä kesänä saadaan yhtään riviä enää kilpailukirjaan, mutta sielläpä nyt on kaks uutta riviä, ja se on oikein tuplanolla, kuulostaa hienolta, mut niin on Pippa Pippurikin hieno tyyppi ;oD
Maria