Huipulla on joskus yksinäistä - ainakin, kun ei pelaa sääntöjen mukaan... :)  Pinja ja minä olemme taas onnistuneet Rokuan juhannuskisoissa tänä vuonna.  Viime vuonna Lena kokeili mennä kisaamaan ilman rataantutustumista...  Silloin tulos oli todella mielyttävä, voitto kotiin.  Tänä vuonna ei mennyt yhtä hyvin, koska esteet agilityssä ovat vieläkin tarkoitettuja vain koiralle - EI OHJAJAALLE!  Pahinta on se, että ohjaajalla ei ole minkäänlaista aavistusta, että hän on tehnyt sen mitä hän on tehnyt! 

Kaikki alkoi siitä, että Pinja oli hiukan ylikierroksilla ennen ekaa starttia ja voin kertoa, ettei auttanut vaikka tuomari tuli Ruotsin puolelta.  Kolme putken suuta ensimmäisen esteen takana oli yhtä vaikeaa vastustaa sekä ruotsiksi että suomeksi... :)  Pinja otti varman varaslähdön samalla, kun epätoivoinen ohjaaja yritti saada koiraansa kiinni.  Koira oli kuin kala kädessä ja jatkoi matkaansa esteen yli ohjaajan kanssa!  Huom! Rima ei tippunut!  Muuten, ratasuoritus oli todella hieno ja oma moka harmitti, koska lopputulos olisi ollut 0-tulos yliajalla virallisen tuloslapun mukaan... Toivottavasti, en tee ensi vuonna mitä Kaitsu ehdotti - sukella putkeen... ;)

Perjantain seikkailun jälkeen, lauantain kisat menivät enemmän suunnitelmien mukaan ja ohjaaja pysyi kiltisti koiran vieressä.  Teimme komeita 0-tuloksia radalla B ja C.  Rata B oli agilityrata ruotsalaisittain ja tulos oli 4. hieman yliajalla (+1.30)! Toinen rata oli hyppäri ja meidän vauhti ei ihan riittänyt huippukoirien vauhtiin.  Mutta, varma rata toi kuitenkin lopputuloksen 8. (+4.14) ja olin todella tyytyväinen.  Paras oli vielä tulossa, koska nämä kaksi kisaa oli Friskies Cup:n kisa ja Pinja ja minun lopputulos oli 4. sija!  Monta huippunimeä oli meidän takana ja olin todella ylpeä kultanuppustani!  En tiedä, riittääkö 4. finaaliin, mutta voin aina unelmoida...

Sunnuntai alkoi ehkä vähän enemmän sählinkimäisesti kuin lauantain suoritukset.  Kepeistä tuli vitonen ja toinen kielto tuli hypyltä, syy oli liian hätäinen ja hieman itsevarma ohjaus.  Tulos oli 10 virhepistettä ja komealla yliajalla (+6.68). Tässä sijoitus on vielä auki, koska oli laitettu väärät virhepisteet siihen tulostauluun.  Sen mukaan olisin ollut 12., mutta katsotaan...  Pasi puhui yhden toimitsijan kanssa, joka lupasi hoitaa oikean tiedon eteenpäin...

Viimeinen kisa oli sitten hyppyrata ja ajattelin, ettei ole mahiksia...  Mutta, taas Pinja tsemppasi ja teki vielä yhden 0-tuloksen!  Vaikka taas oli yliajan puolella (+1.20) se riitti ja me veimme kakkossijan!  Se oli hieno hetki ja meidän kolmosluokan tähän asti PARAS TULOS!  Nyt täytyy vain saada keppien meno enemmän varmaksi ja vaudikkaaksi ja tiukemmat käännökset - sitten ehkä voimme saada ainakin jonkun SM-nollan!

Hurrimaan puolelta

Lena