Raumalla oli kivan pienet kisat. Meidän maxi2-luokassa oli vaan 10 koiraa, joten rataantutustumisessa jopa mahtui tutustumaan siihen :o) Ensimmäisen radan tuomaroi Asko Jokinen ja toisen Anders Virtanen.

Eka rata oli hyvin haastava. Saatiin suoritettua esteet oikeassa järjestyksessä ;o) Myönnettäköön, että yksi rima tippui, ja kerran mun ajoitus mätti ja Pippa tuli mun mukana aidan vierestä, tästä kielto. Tulos oli siis kymppi. Voittajakoira teki vitosen ja kaikki muut tekivät hyllyt, joten tulokseen voi olla kovin tyytyväinen ;oD Sellainen ikävä juttu pitää mainita kummastakin lähdöstä, että Pippa ei millään meinannut raaskia istuutua odottamaan. Kyllä se meni istumaan, mutta liian monen kehotuksen jälkeen. Pitää olla tuon kanssa nyt tosi tarkkana.

Toinen rata oli myös kivan kinkkinen ;o) Virtanen on yks suosikkituomareistani. Pippa teki loistavaa työtä, mahtavat kontaktit ja superkepit ;oD Harmittavasti vauhdin hurma kuuroutti Pipan korvat putkessa eikä mun huuto ollut riittävä, ja Pip meni esteen sijasta putkeen. Väärä rata ja hylly. Oon silti hirveän tyytyväinen tähän rataan!

Maria