Taitaa saada PK-puoli uuden aktiivijäsenen.. Tässä pieni selostus eiliseltä, meikäläisen kotikone ei suostu ottamaan yhteyttä nettimaailmaan joten kirjoittelen täältä "muualta"..

Ekalla radalla 10. Aika -2,54 ja sijoitus 20. Virheet tuli putken ohituksesta kun olin hidas ja puomin alastulokontakti hypättiin taas reippaasti yli..

Toisella radalla varasti ja kepeiltä joka oli toisena esteenä tuli vitonen kun kerkes linjan yli. Hylky tuli loppupuolella kun hyppäsi yhden aidan väärältä puolelta. Tämä rata tuntui kaikkein sujuvammilta päivän suorituksista. Ja sanomattakin on selvää että hylkyradoilla puomin kontaktit suoritetaan aina mallikaasti ilman virheitä ;)

Kolmas rata oli hyppyrata jossa tiukka ihanneaika. Lopussa oli tiukka kulma putkelle ja ohjasin Tyynen päin putkea pitävään pönikkään.. siitä kieltovitonen. Tuli myös yliaikaa 2,47, tulos siis 7,47 ja sijoitus yhdeksäs.

Eka ja kolmos rata oli Asko Jokisen, en niin hirveesti tykänny, toinen rata Nybergin joka oli enemmän mun makuun. Tyynellä alkoi nyt kesäloma.. tai no Raumalle varmaan lähetään kisaamaan mutta siihen se jääkin. Tää on niin raivostuttava laji, miksei koskaan voi onnistua, kääk !! Ehkäpä siksi kun ei osaa ohjata ;)

Susann