Mitä mitään, taas yhdet startit takana.

Eka ykkösten rata oli tosi helppo, yllätys yllätys. Kolmas este rengas, josta Jalla hyppäsi ohitse ja lähti sen jälkeen haahuilemaan tiedottomana. Hankkikaa porokoira. Palattuaan normaaliin tajunnan tilaan Jalla teki hypyn väärään suuntaan, hylky. Loppuradalla toiminta normaalia ykkösparin menoa.

Toinen rata selkeästi vaikeampi, harvemmin ykkösissä tällaisia koukkuja! Vaikeusasteen noustessa suoritukset kummasti kohentuvat. Mutta sitten aina pitää olla jotain paskaa jossain välissä, tällä kertaa kepeille hyvin sisään ja kolmannesta välistä taas sisään, vitonen siitä. Sijoitus taisi olla 7. Vaikeat koukut selvitettiin ja mokattiin taas siinä "missä ei pitänyt". Aika +1.56. Taisi siinä kepillä tovi vierähtää...

Mitäs näistäkin nyt yhteen vetäisi? Ihan kiva lauantai, kiva keli ja kivat radat, ihan kivaa. Nyt taitaa päästä jo Hosioon treenaan, hyvä juttu, treeniä tarvitaan. Työt sotkee vielä treenikuvioita ensi viikon, sitten pääsee taas houkuttelemaan, kehumaan ja kimeillä kiljahduksilla kannustamaan porokoiraa tekemään mitä uskomattomampia agility-suoritteita.

Näkyy treeneissä!

Kaitsu