Kotiuduttu on ja sauna lämpeemässä :)

Olin ilmoittanut Siirin sekä Elsan mölleihin.
Siiri starttasi elämänsä ensimmäisiin kisoihin. Rata sujui niinkuin olin odottanutkin, tyyliin "sunnuntaikävelyllä", rauhallisesti ja vähän ihmetellen ;)  A:n kontakti tuli otettua hienosti, radalla oli pöytä jossa Siirin mielestä oli tosi kiva istua, sain vähän herätellä neitiä jatkamaan rataa.. Maaliin tultiin ilman virheitä, aika -11,30 ja sijoitus neljäs, ihan mukava uran aloitus :)

Elsan kanssa oli tarkoitus harjoitella varaslähtöjä, no lähtö meni hyvin, meinasi varastaa mutta odotti kiltisti käskyä, hienoa :) A:n kontakti otettiin juuri ja juuri, a:n jälkeen oli pituus josta kielto kun kerkes vähän edelle.. Muuten kiva rata, joskin pöydällä piti haukkua ja komentaa ! Tulos 5 ja aika -19,01, ei sijoitusta koska kisaava koira.

Elsan olin ilmoittanut myös ykkösiin. Lähdössä odotti taas nätisti joten ei päästy palauttamaan koiraa ruotuun kisatilanteessa.. toisaalta harmi ;) No paikka oli tietysti tuttu, oli ehkä osuutta asiaan ettei varastellut. A:n kontaktia ei otettu ja sitten Ellu lähtikin vähäksi aikaa käsistä.. hylky tuli kun se sujahti  väärään päähän putkea vaikka varmistelinkin tuota tilannetta ottamalla radan ulkokaarteesta.. A:n jälkeen oli siis suoraan pituus ja suoraan putken pää johon piti mennä mutta riekkuja valitsi toisin.. No ohjaajan käämit paloi ja ohjaus oli vähän aikaa todella huonoa.. Pöydällä Elsa taas komensi kun piti olla paikallaan.. Kun sain itseni koottua loppurata menikin hyvin ! Mm kepeille meno :) Kotimatkalla "pureskeltuani" ratoja olin tietysti tyytyväinen Siirin nollaan ja Elsan lähtöihin, ainut joka jäi kaivertamaan oli se, etten pysäyttänyt  kunnolla Elsaa A:n kontaktille joka oli kyllä suunnitelmissa lähtiessäni kisaamaan mutta selkärangaton kun on niin on !! No seuraavissa epiksissä sitten !

Onnittelut kaikille radalla olleille, mä lähdin ennen avoimia, siihen mennessä oli HARJAlaiset tehneet tosi hienoja ratoja :)

Tulokset

Susann