Mistäs sitä aloittas.. Nooh siis viikonlopun aikan oli neljä starttia; kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina ja kaikki radat tuomaroi Tuomo Pajari. Viikonloppu oli niin täynnä ohjelmaa että yritän muistella jotain kustakin radasta. Minun mielestä radat olivat vaativia ja ihanneajat tiukkoja  niinku kolmosissa tietysti pitääkin !

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantain ekalla radalla suoriuduttiin melkein loppuun ilman virheitä. Puomi oli loppupäässä rataa ja jännitin miten se menee, Tyyne teki varman kontaktin :) Puomin jälkeen rata jatkui suoraan eteenpäin hypyllä mutta jotenkin koira kerkesi livahtamaan jalkojen välistä oikealla sijaitsevaan putkeen.. hyl !

 

Toisella radalla (hyppyrata) oli kinkkinen alku jota pähkäilin vielä sekuntteja ennen lähtöä. Tyyne varasti hieman ja olin jälleen pulassa sen takia. No sain koirulin "kiinni" ja jotenkin saimme sekoiltua alun vaikean kohdan ilman virheitä ja varmaankin löysäsin ohjausta sitten sen verran että Tyyne singahti jälleen väärälle esteelle helpossa kohdassa.. hyl !

 

Sunnuntaina eka rata vaikutti sellaiselta että sen pystyisi suorittamaan kutakuinkin helposti (voiko noin sanoa mistään agiradasta, hehheh..). Puomia taas jännitin, Tyyne otti sen tälläkin kertaa hyvin :) Virhe tuli pussiin menossa kun olin hieman jäänyt Tyynestä ja se pyörähti pussin edessä että tännekkö pitää mennä ?! Tossa samassa kohtaa se kerkes melkein hypätä viereisen aidan joten oli hylky taas todella lähellä. Joten hidas ohjaaja syynä kieltovitoseen. Aika oli jotain -1,55.. ja sijoitus viides.

 

Neljäs rata tuntui taas kamalalta; ansa johon ajattelin Tyynen menevän oli kohdassa jossa suoraan hypyn jälkeen houkutteli kaksi putken päätä ja piti mennä niiden välissä olevaan renkaaseen... hohhoijaa, varmaan onnistuu. No onnistuihan se ja sen jälkeen ohjaus taas herpaantui kun luulin loppuradan menevän itsestään ja hylky tuli ihan älyttömässä kohdassa kun vain huidoin kädellä minne sattuu ja Tyynehän meni minne käsi sattui näyttämään eli ihan väärälle esteelle.. hyl.

 

Viikonlopun oppi: jos radalla sattuu olemaan vaikea kohta ja selvität sen niin ohjaa kuitenkin rata ihan loppuun asti !!! Ja toinen asia: välttämättä Tyyne ei treeniä kaipaa mutta minä en näistä kolmosten radoista selviä tällä treenimäärällä jota tänä talvena on ollut, eli niitä on ollut neljän viimeisen kuukauden aikana allekirjoittaneella tasan kaksi kertaa. Seuraaviin kisoihin mennään vasta kun on treenattu. Piste.

 

Tulokset kisoista

 

Susann