No niin nyt on korkattu tämän vuoden ekat kisat Liedossa. Itsellä kauhea kisajännitys, luulin sen jo kadottaneeni viimevuoden aikana, mutta ei, kyllä se on jossain piileskellyt koska esiin putkahti, eli tällaista useamman kuukauden kisataukoa ei kai sovi pitää.
Ensimmäisen radan alkuosa meni Taralta kuono maassa, eli hajut olivat paljon mielenkiintoisempia kuin esteet. jotenkin ne tuli kuitenkin suoritettua ja virheitä ei tullut, ikävä kyllä aikaa kului joten tuloksena 0,53 sekka yliaikaa ja viides sija. Mietin myöhemmin voisiko omalla jännityksellä ja jäykkyydellä olla vaikutusta tohon Taran käyttäytymiseen.

Toinen rata oli sitten parempi (ei tuloksellisesti, mutta muuten) Tarakin jätti nuuskuttamiset ja eteni ihan hyvin yksi väärä hyppy tuli suoritettua  mistä sitten saimme tietysti hyllyn, ohjaaja taas oletti ja käänsi koiralle selän eikä edes antanut käskyä (joten ohjaajalle sapiskaa) muuten rata oli mukava ja sujui nuottien mukaan. Myöhemmin kotiin ajaessa huomasin että en enää toisessa lähdössä jännittänyt, mikä oli todella ihana huomio.
Tästä on taas ihan mukava jatkaa eteenpäin, seuraava koitos onkin jo viikon pästä eli 8.4. ATT:n kisoissa.

Vielä täytyy kehaista tuota Marian ja Pippan suoritusta, oli niin hyvää ja sujuvaa menoa ainoastaan ihan lopussa tosiaan Pippa kääntyi katsomaan että mihin mennään. UPEAA !!, olisi tarvinnut kaikkien olla näkemässä.