Pipalla oli pientä tassuongelmaa alkuviikosta, mutta onneksi käpäläinen tuli kuntoon ja päästiin reissuun :o)

Tuomarina toimi Markku Vuorinen ja ohjelmassa oli kaksi kivaa agirataa. Pippa oli aikas kiihkeällä tuulella tassun vuoksi pidettyjen lepopäivien vuoksi, mutta kuunteli silti hyvin.

Ekalla radalla olin alussa jotenkin hidas enkä tajunnut Pipan hypyn vievän niin kauas, joten se kerkesi hyppäämään ylimääräisen aidan. Loppuradalla ei mitään erikoista, pari rimaa tippui, mutta kontaktit sujui hyvin. Rataa oli tosi mukava tehdä :o) Tulos siis hylly.

Toinen rata onnistui yli odotusten. Sain suunniteltua hyvän ohjaustavan ja pystyin jopa toteuttamaan sen ;o) Pippa veti häntä suorana ja kerrankin taloudellisin kaarroksin!! Yksi laaja kaarre tuli, mutta jalkavaivojenkin vuoksi oli hyvä ottaa kunnon vauhti A-esteelle ;o) Ja oma nopeus ei loppusuoralla riittänyt, mutta Pippa ei onneksi itse päättänyt seuraavaa estettä, vaan valssasi kysyäkseen seuraavaa estettä. Kontakteista radalla oli vain A. Virheitä ei tullut ensinkään ja vauhti oli rivakka (14,38 alle ihanneajan), joten sijoitus ensimmäinen ;oD Luulin kyllä aluksi, että loppusuoralla Pipan tekemä valssi olisi tehnyt  kiellon, mutta ei onneksi. Meen nimiä ei tullut lainkaan tuloslistalle, mutta kuulutettiin sitten voittajaksi nollatuloksella :o)

Mahdottoman taitava ja upea koiruus tuo Pip ja tokaradalla melkein sain ohjattua sen arvoisesti :o)

Maria