Lähdettiin valloittamaan Piipanojan hallia, ihan ei onnistunut. Eka rata oli melko sujuva, mutta toisessa oli turhia mokia. Tuomarina toimi Johanna Nyberg, jolla oli kivan haastavia ratoja. Pyörin siihen malliin, että kerran melkein huippas ;o) Vaikka radat olivat  kiemuraisia, oli kuitenkin hyvin tilaa ohjata!! Nyberg on ehdottomasti yks suosikkituomareistani, sopivan kinkkiset radat.

Eka rata meni mun suunnitelmien mukaan, Pippa sai päästellä kivaa vauhtia, mutta harmittavasti tehtiin yks ylösmenokontaktivirhe. Siispä muutama sata toistoa ylösmenoharjoitusta ;o) Pippa kuunteli tosi hienosti eikä tippunut yhtään rimaa :o)

Toisella radalla kävi sellainen haaveri, että ehdin yhdessä kohdassa liian aikaisin suunnittelemaani paikkaan, ja siitähän sekosi nuotit. Löysän, epätarkan ohjauksen takia Pipsu meni väärän esteen, ja sen jälkeen oli loppurata vähän hakusessa.

Hyvä reissu :oD Erikoismaininnan ansaitsee hyvät vesilammikot hallin läheisyydessä, niissä oli loistava kuuman koiran viilentää vatsanahkaansa kiihkeän suorituksen jälkeen ;o)

Maria