Aina kun on ollut pitempi katko kisoissa ja treeneissä niin olo on jotenkin jäätävä kun lähtee kisaamaan.. jäätävää oli kyllä ihan olosuhteiden puolestakin, ei mikään lämmitetty halli !!!

Tuomarina kolmosilla oli Saviojan Anne joka oli tehnyt ihan kivat soljuvat radat. Ekalla radalla puomi oli heti toisena esteenä ja Tyyne hidasti hieman ennen kontaktia, vissiin vain saadakseen paremman pompun ettei vaan osu kontaktille. Vitonen siintä. Tyynellä oli meno päällä joskin turhaa energiaa meni haukkumiseen ja pari kaarrosta olis voinut olla siistimpiä ja kerran se meinas tulla jalkoihin. Aika alitettiin -4,54 ja sijoitus oli 15.

Toinen rata oli hyppäri. Rata oli rakennettu niin että ohjaaja oli melkein koko ajan "sisäradalla" ja koira "ulkoradalla" joten pysyi hyvinkin menossa mukana, välillä tuntui että oli koiran edellä, outoa !! Tyyne varasti lähdössä enkä kerennyt reagoimaan siihen vaan se singahti heti parin hypyn jälkeen väärälle radalle... No loppurata meni tietysti ihan hyvin ;) Videolta katsottuna täytyy olla ihan tyytyväinen kauden avaukseen. Ekalla radalla meno olis voinu olla sujuvampaa mutta pääasia että Tyyne oli intoa täynnä :)

Kiva että HARJAlaisia oli mukana enemmäkin.  Onnittelut hienoista radoista Maria ja Lena :)

Susann