Mekin käväistiin agiliitämässä Tamskin kisoissa. Pippa oli ensimmäistä kertaa maneesissa ja sai maistella ihania jäätyneitä hevonkakkoja ;o) Ilma oli kylmä, ja koira kuuma.

Ensin oli hyppäri, jonka tuomaroi sairastuneen Vuorisen sijasta Johanna Nyberg. Rata oli kivan haastava ja sujui hyvin. Pipalla oli vauhtia, mutta myös korvat kuunnella :o) Nassi teki nopeimman radan maxi2:sta. Oma kunto ei meinannut kestää, jäin pahasti jälkeen loppusuoralla, missä Pip joutui valssaamaan ja taisin huohottaa kymmenisen minuuttia vielä suorituksen jälkeen. Huonoa radassa oli alku: en tajunnut jännityksissäni palauttaa Pippaa alkuun, se nousi ja kulki pari askelta, kun menin kolmannen esteen taa kutsumaan sitä. Toivottavasti tää ei ole pahan alku. Meinas tulla kiire muutamankin kerran, mutta pystyin hallitsemaan tilanteen ja Pip sai agiliitää reipasta vauhtia ;oD Saatiin toinen nolla kakkosista, mutta se on toinen hyppärinolla, joten sitä ei lasketa.

Toinen rata oli agilityrata kontaktiesteinä puomi ja A. Vuorisen sijasta tuomaroi Anne Savioja. Pippa kuunteli taas hienosti ja meni hyvää vauhtia. Puomin ylösmeno oli kaunis ja hallittu ;o) Kyllä me vielä opitaan kontaktit ja sitten koitetaan saada niistä nopeammat! Meillä on ollut tapana hyllyttää tämän tuomarin radat, mutta nyt löysin pahimmat ansat ja vältettiin ne :o) Muutama kohta oli tosi haastava nopealle koikulle. Yhdestä aidasta tippui rima, joten tulos oli 5. Olen erittäin tyytyväinen tähän agirataan, Pip teki loistavaa työtä ja pysyin itse kärryillä ;oD

Maria