...ainakin vähäksi aikaa!  Agility on HAUSKAA!

Pinja ja minä opimme sen taas TamSK:in kisoissa eilen, 25.02.2007.  Tai oikeastaan, MINÄ opin sen, kun en ole luottanut koiraani enkä omaan ohjaukseen kuuden hylkyputken jälkeen syksyn aikana.  Olen myös ollut huolissani Pinjasta ja sen aristavasta selästä.  Lähdin kisamaan todella epävarmalla mielellä ja täysin ilman paineita - ja, ehkä sen takia se tepsi!

Eka rata oli agilityrata ja ainakin Pinjalla oli kaksi mahdollisuutta tehdä kontaktivirheitä, mutta päinvastoin!  Sekä puomi että A menivät koulukirjan mukaan täydellisesti.  Vähän hässlinkiä oli kepeille menossa, emäntä pelasi liian varman päälle ja veti vähän pitkiä kurveja ja se vei sekunnin!  Muuten teimme 0 radan!  Sekunnin yliaika pitäisi varmasti olla pettymys, mutta ihmeellisesti se tuntui riemukkaalta ja sija 9. ei lainkaan hassulta III:ssa!  Täytyy vain löytää rohkeutta riskien ottoon!

Toinen rata oli hyppyrata ja sekä koira että emäntä olivat ihan jäässä pitkän ja kylmän päivän jälkeen.  Pinja oli taas "vanha Pinja" ja varaslähtö maistui hyvältä.  Onneksi emäntä oli mukana ja koira jäi kuitenkin "vähän" kontrolliin.  Teimme taas sujuvan radan.  Kepeille meno tökkäsi taas vähän, mutta vain sen takia, että emäntä ei vielä uskonut uskolliseen karvakaveriin (hyi!).  Taas puhdas rata ja 0, mutta myös tällä kerralla hieman yliajalla.  Olin kuitenkin pilvissä ja sija 11. oli "voittamaton" kokemus!

Tänään tuli vielä eläinlääkärin vastaus Pinjan röntgenkuvista, jotka ovat olleet tutkittavana jossain neurologisessa tutkimuskeskuksessa Espoossa.  Mitään vikaa ei löydetty, mikä voisi olla haitallinen agility-meininkiin.  Saamme/voimme taas mennä täysvauhdilla!  Olen tämän päivän jälkeen enemmän huolissani omasta kunnosta! :)

ONNEKSI OLKOON vielä kerran Marialle ja Pipalle mahtavasta hyppärivoitosta!  Oli ihanaa katsoa!  Onnea myös Suskille ja Tyynelle hienoista ratasuorituksista sekä tsemppiä Pasille ja Kellylle, jotka aloittivat Mini II-uran kahdella hylyllä.  Seuraavalla kerralla menee paremmin!