Pienen kisatauon jälkeen päätimme Iiriksen kanssa lähteä  liitelemään RC Areenalle Lietoon. Siellä oli meidän eka virallinen hallikisa, jossa ohjelmassa ensin hyppäri ja sitten agirata. Halli tuntui heti mukavalta kisapaikalta ja siellä oli rauhallisempi meininki kuin aikaisemmissa kisoissamme.

Ohjaajaa jännitti ennen ekaa rataa aika kovasti.  Kisoissa ollaan onnistuttu sohlaamaan rengas muutamaan otteeseen ja hyppärillä oli tietysti rengas kahteen kertaan, joten haastetta radalle oli luvassa. Iiris vaikutti motivoituneelta ja sopivan rauhoittuneelta, jonka takia jännitys vähän pieneni ennen ekaa rataa.  Hyppy-pussi-putki-hyppy-hyppy meni vauhdilla, mutta sitten keppien puolessa välissä Iiris (lue ohjaaja) jätti yhden kepin pujottelematta, josta hylky. Loppu rata mentiin ihan OK tahdilla ilman suurempia ongelmia. Renkaalta tosin taas 1 kielto. Hiki siinä kuitenkin tuli ja hauskaa oli niin kuin pitääkin!

Agiradalle saatiin tunnelmaa nostettua kun Minnien ohjaajat ja taustajoukot saapuivat kannustamaan! Johanna Nybergin agirata näytti helpolta, mutta sisälsi muutaman pahan ansan etenkin nopeille koirakoille. Rata alkoi parilla hypyllä jonka jälkeen oli kepit mukavassa kulmassa. Kepit sujuivat meidän asteikolla hienosti, joten siitä oli hyvä jatkaa menoa eteenpäin. Estevälit olivat pitkähköjä ja rata eteni vauhdikkaan tuntuisesti. Kontaktit pyrin ottamaan varman päälle, ja se kannatti, koska ei niistäkään virheitä. Maaliin tullessa tiesin että ainakin nollarata tuli. Olin sen verran täpinöissä, että kuulin kuulutuksen; aika 58 sekuntia… Ajattelin mielessäni, että menipä siinä yllättävän kauan, mutta mitäs siitä sitten. Hetken verran kerrattiin rataa Harjalaisten kanssa, kunnes Helkiön Satu tuli hakemaan minut katsomaan tulostaulua. Aika 42,58 sekuntia ja kärkeen!! Sitten alkoikin kädet täristä kun tajusin ekan LUVAn olevan tosiasia. Lopulta yksi koirakko meni meistä ohi ja sijoitus oli toinen (2/30), mikä sekin oli hienosti.

TSAUn  kisat oli muillekin Harjan kisaajille menestyksekkäät. Kaikille osallistuneille Harjan koirakoille nollaradat ja Suvi-Annalle ja Minnille vielä nousu kakkosiin (toisenkin vauhtiMinnin nousu oli senteistä kiinni)! Onnea vielä seurakavereille!

T. Teemu ja Iiris